Kód: 5717

Vlnený pelech pre psov a mačky sivý


Váš miláčik bude tento pelech milovať. Je príjemný, mäkký, rovnako ako u nás dvounožcou, tak i našim štvornohým členom rodiny ovčia vlna pomáha sa uvoľniť po náročnom cvičení,... Úplný popis

Pre viac informácií o výrobkoch, vlne, materiáli a pomoc s výberom, navštívte stránku Často kladené otázky.

Naša cena:  33.71 € 

Tento tovar nieje dostupný

Veľmi sa ospravedlňujeme, momentálne čakáme na dodávku tovaru alebo už nebude v nabídke. Pre bližšie informácie nás kontaktujte.

 Dostupnosť: Do 2 týždňov 

Počet

Váš miláčik bude tento pelech milovať. Je príjemný, mäkký, rovnako ako u nás dvounožcou, tak i našim štvornohým členom rodiny ovčia vlna pomáha sa uvoľniť po náročnom cvičení, relaxovať a bude mať blahodarný vplyv na dyspláziu kĺbov. Ako ďalší bonus, tak lanolín obsiahnutý vo vlne odpudzuje roztoče a blchy.
Pelech je vďaka vlne samočistiaci a pre udržanie na mieste je zo spodnej strany protišmykový povrch.
Woolmark logo

Tento výrobok pre nás vyrába licencionár Australian Wool Innovation (The Woolmark Company Pty Ltd.) a je opatrený pečaťou Woolmark®, ktorá je najviac rešpektovanou ochrannou známkou pre textilné výrobky na svete. Výrobky s touto pečaťou aj materiál z nich vyrobený prechádzajú náročným testovaním a môžu ju niesť len tie produkty, ktoré obsahujú prvotriednu 100% vlnu Merino aj v kombinácii s ďalšími prírodnými materiálmi ako Kašmír, Camel, Alpaca a ďalšie. Podrobnejšie informácie nájdete v angličtine priamo na stránkach Woolmark®.



Doprava zadarmo

Pre objednávky od 49€

Pohodové vrátenie

Vrátiť môžete do 30 dní

Bezpečné nakupovanie

Vaše údaje strážime a nedáme

Viac ako 25.000 kusov skladom

Každý nájde to svoje