Kód: 5674

Konský bazlám 200ml


s kanabisom, kostihojom a čertovým pazúrom

Masáž konským balzamom má výborné účinky na uvoľnenie pohybového ústrojenstva. Účinok pagaštanu konského, kostihoja, siedmich tajných... Úplný popis

Pre viac informácií o výrobkoch, vlne, materiáli a pomoc s výberom, navštívte stránku Často kladené otázky.

Naša cena:  3.75 € 

Tento tovar nieje dostupný

Veľmi sa ospravedlňujeme, momentálne čakáme na dodávku tovaru alebo už nebude v nabídke. Pre bližšie informácie nás kontaktujte.

 Dostupnosť: Skladom > 5 ks 

Počet

s kanabisom, kostihojom a čertovým pazúrom

Masáž konským balzamom má výborné účinky na uvoľnenie pohybového ústrojenstva. Účinok pagaštanu konského, kostihoja, siedmich tajných bylín a konope sa synergicky násobí a je pravým potešením pre unavené telo. Masáž konským balzamom je dobrým pomocníkom pri bolestiach chrbta, šliach, svalov a lokálnych opuchoch. Balzam rýchlo vyvolá intenzívne osvieženie a prekrvenie, čím zvyšuje pôsobenie účinných látok a urýchľuje regeneráciu. Mäta, mentol a gáfor majú mierne chladivý účinok. V prípravkoch HERBAVERA je používaný konopný olej lisovaný za studena, ktorý si zanecháva maximum biologicky účinných látok. Konopný olej má veľmi priaznivé účinky na pokožku a jej regeneráciu.

Účinné látky: konopný olej, konopný extrakt, gaštan konský, kostihoj, čertov pazúr, mäta, metol, gáfor

Obsah: 200ml

Odtiene farieb u fotografií tovaru nemusí úplne zodpovedať skutočnosti. Môžu sa líšiť v závislosti od nastavenia Vášho monitoru.


Doprava zadarmo

Pre objednávky od 49€

Pohodové vrátenie

Vrátiť môžete do 30 dní

Bezpečné nakupovanie

Vaše údaje strážime a nedáme

Viac ako 25.000 kusov skladom

Každý nájde to svoje