Kód: 4784

Televízny vak z ovčej vlny Merino biely


Užívajte si sledovanie televízie alebo čítanie knihy ako nikdy predtým s naším vlneným televíznym vrecom! Šijeme ho zo 100% ovčej vlny merino, čo zaisťuje nielen tepelný komfort, ale... Úplný popis

Pre viac informácií o výrobkoch, vlne, materiáli a pomoc s výberom, navštívte stránku Často kladené otázky.

Naša cena:  37.83 € 

Tento tovar nieje dostupný

Veľmi sa ospravedlňujeme, momentálne čakáme na dodávku tovaru alebo už nebude v nabídke. Pre bližšie informácie nás kontaktujte.

 Dostupnosť: Skladom 

Počet

Užívajte si sledovanie televízie alebo čítanie knihy ako nikdy predtým s naším vlneným televíznym vrecom! Šijeme ho zo 100% ovčej vlny merino, čo zaisťuje nielen tepelný komfort, ale aj luxusný a prírodný pocit.

Toto televízne vrece je nielen teplým úkrytom pre chladné večery pri televízii, ale aj multifunkčným doplnkom do vášho domova. Jeho dizajn je praktický a vychytaný - vrece sa zapína na zips, čo zaisťuje ľahké a rýchle zatvorenie, a vo vrchnej časti je možné pomocou cvokov vytvoriť rukávy. Táto funkcia vám umožní pohodlne využiť vrece na ruky, ak chcete napríklad prepnúť kanály alebo si pri televízii dopriať teplý nápoj bez toho, aby ste museli opúšťať teplo a pohodlie. Je možné ho tiež úplne rozopnúť na deku o rozmere 160x200 cm.

Okrem toho má toto vlnené televízne vrece vynikajúce izolačné vlastnosti, pomáha udržiavať teplo a znižovať tak náklady na energiu. Je to nielen štýlový doplnok do vášho domova, ale aj ekologická voľba pre udržateľný životný štýl.

Zabudnite na studené večery pri televízii. S naším vlneným televíznym vrecom z ovčej vlny merino sa budete cítiť teple a pohodlne, či už sledujete televíziu, čítate knihu alebo len tak relaxujete vo svojom obľúbenom kresle. Doprajte svojim zimným večerom hrejivý nádych luxusu a prírodného pohodlia!

Materiál: 100% ovčia vlna Merino
Gramáž 450g/m2


Doprava zadarmo

Pre objednávky od 49€

Pohodové vrátenie

Vrátiť môžete do 30 dní

Bezpečné nakupovanie

Vaše údaje strážime a nedáme

Viac ako 25.000 kusov skladom

Každý nájde to svoje